De schoonmakers van werkend Nederland

Schoon... Schoon is van iedereen. Ook van iedereen die een vlekkeloze indruk wil achterlaten. Daarom zetten duizenden Hago-medewerkers zich elke dag graag in voor meer dan 175.000 schone kantoorwerkplekken.

 

Schoon is van Andy en Suze, die hun klanten graag verrassen met een vlekkeloze presentatie. Zij rekenen elke dag weer op een opgeruimd kantoor. Dagelijks maken wij meer dan 175.000 kantoorwerkplekken optimaal schoon, van koffiehoek tot conference room. Met flexibele schoonmaak zorgen we voor prettige werkplekken en een optimale gastvrijheidsbeleving, zónder ‘9-tot-5-mentaliteit’.

Hago is er niet alleen voor kantoren, maar voor iedereen. Elke dag zetten duizenden Hago-medewerkers zich graag in om een bijdrage te leveren aan een schoon Nederland. De afgelopen jaren zijn we een steeds belangrijker en zichtbaarder onderdeel geworden van de beleving van iedereen die met onze klanten in contact komt. Zo zijn we uitgegroeid tot het meest veelzijdige schoonmaakbedrijf van Nederland. Een schoonmaakbedrijf dat klaar is voor de toekomst en trots is om een rol te spelen in het leven van iedereen. Dat maakt Hago met recht de schoonmakers van Nederland.

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Koffie?

Hallo, ik ben Sander en ik hoor graag meer over wat er speelt binnen jouw organisatie. Vrijblijvend, tijdens een kop koffie. Of thee.

Stuur mij een berichtje

Werken bij Hago?

Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij een van de Hago-bedrijven? Leuk! Bekijk snel onze vacatures of er iets bij zit wat bij je past.

Lees meer
Deel dit artikel: