Een bewuste keuze
Wij helpen je graag om jouw organisatie afvalvrij te maken. Met circulair afvalmanagement bespaar je het milieu maximaal. Bovendien voldoe je aan de nieuwste groeiende marktvraag: de wens van partners en klanten om met de gehele keten gezamenlijk – van consument tot aanbieder van producten of diensten – te verduurzamen. Dit vraagt ook de medewerking van jouw eigen medewerkers om afvalstromen te kanaliseren. Zo draagt circulair afvalmanagement niet alleen bij aan het milieu, maar ook aan jouw reputatie.

“Onze methode maakt circularity bereikbaar en beschikbaar voor onderwijsinstellingen die op relatief laagdrempelige, slimme wijze hun steentje bij willen bedragen aan een beter milieu.”

Van afval tot grondstof
Ons 'zusje' Returnity heeft een nieuwe methode ontwikkeld waardoor circularity wel bereikbaar en beschikbaar wordt voor gewone organisaties die hun steentje bij willen bedragen. ‘Clever and quick in thought and action’, ofwel smart. Hoe het werkt? Simpel; Returnity gebruikt het gescheiden ingezamelde ‘afval’ van een organisatie als grondstof die na verwerking weer als identiek product teruggeleverd wordt. Papier voor papier, plastic voor plastic. Een gesloten cirkel binnen je eigen organisatie.

Wereldbol Returnity - Hago

Renew. Re-use. Repeat.

Duurzaam ondernemen! Liefst in een afvalvrije wereld. Dat is wat jij wilt. Returnity helpt je om duurzame voornemens praktisch, concreet én economisch verantwoord vorm te geven.

Returnity

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Koffie afspraak - Hago

Koffie?

Nieuwsgierig naar wat Hago Offices voor jouw organisatie kan betekenen? Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Contactgegevens
Schijf je in voor de nieuwsbrief - Hago

Blijf up-to-date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen, trends en innovaties die interessant voor jouw organisatie kunnen zijn.

Inschrijven
Deel dit artikel: