Glasbewassing
Voor het wassen van ramen, zowel binnen als buiten, kun je ook bij ons terecht. Wij adviseren je graag over de frequentie, afgestemd op de locatie van het bedrijfspand en de ligging van de gevel.

Gevelreiniging
Een schone gevel verhoogt de uitstraling van jouw bedrijfspand én draagt bij aan de waarde en levensduur van het pand. Als extra dienstverlening bieden wij ook het:

  • aanbrengen van een coating, zodat vuil en vocht niet indringen.
  • verwijderen en voorkomen van graffiti.
  • conserveren van geveldelen.

Totaal Gevelmanagement
Ons aantrekkelijke pakket 'Totaal Gevelmanagement' bied je glasbewassing en gevelreiniging ineen. Tijdens de periodieke wasbeurt wordt ook de gevel onderhouden. Dat scheelt in de kosten en draagt bij aan de uitstraling van het pand als visitekaartje van jouw organisatie.

Wil je advies over de frequentie, afgestemd op de locatie van het bedrijfspand en de ligging van de gevel? Neem contact met ons op!

Glasbewassing en gevelreiniging - Fortron - Hago

Fortron

Voor glasbewassing en gevelreiniging werken wij samen met ons zusterbedrijf Fortron. Fortron is al 35 jaar dé specialist in glasbewassing en gevelreiniging voor bedrijven, overheden en instellingen.

En wij doen meer

Vloeronderhoud - Hago

Specialistisch vloeronderhoud

Het reinigen van sterk vervuilde vloerbedekking, tegel- en betonvloeren vraagt om een professionele aanpak. Wij beschikken zowel over goed opgeleide en ervaren vakmensen, als over uitstekend schoonmaakmaterieel en -middelen om zelfs de grootste uitdaging succesvol aan te gaan.

Lees meer
sanitaire hygiëne Hago

Sanitaire hygiëne

Schoon en fris sanitair is een basisvereiste voor elke professionele organisatie. Naast een hygiënisch schoon toilet bieden wij ook een volledig ingericht toilet met alles op het gebied van sanitaire hygiëne.

Lees meer

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Koffie afspraak - Hago

Koffie?

Nieuwsgierig naar wat Hago Offices voor jouw organisatie kan betekenen? Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Contactgegevens
Schijf je in voor de nieuwsbrief - Hago

Blijf up-to-date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen, trends en innovaties die interessant voor jouw organisatie kunnen zijn.

Inschrijven
Deel dit artikel: