Gedeelde expertise
Met onze partners CWS, Initial of SCA nemen we de volledige zorg voor jouw bedrijfshygiëne uit handen. Wij zorgen voor een actieve kostenbeheersing en continu voorraadbeheer, zodat je hier geen omkijken naar hebt. Onze jarenlange ervaring en gedeelde expertise resulteren in een hogere hygiënestandaard in jouw gebouw. Maar je blijft één aanspreekpunt houden. Wel zo gemakkelijk.

Sander Blokland Hago Kantoren

Koffie?

Hallo, ik ben Sander en hoor graag meer over wat er speelt binnen jouw organisatie. Vrijblijvend, tijdens een kop koffie. Of thee.

En wij doen meer

Glasbewassing en gevelreiniging - Fortron - Hago

Glasbewassing en gevelreiniging

Schone ramen en een mooie gevel zijn bepalend voor de totaalbeleving van je omgeving en dragen ook bij aan de uitstraling en waarde van jouw bedrijfspand.

Lees meer
Vloeronderhoud - Hago

Specialistisch vloeronderhoud

Het reinigen van sterk vervuilde vloerbedekking, tegel- en betonvloeren vraagt om een professionele aanpak. Wij beschikken zowel over goed opgeleide en ervaren vakmensen, als over uitstekend schoonmaakmaterieel en -middelen om zelfs de grootste uitdaging succesvol aan te gaan.

Lees meer

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Koffie afspraak - Hago

Koffie?

Nieuwsgierig naar wat Hago Offices voor jouw organisatie kan betekenen? Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Contactgegevens
Schijf je in voor de nieuwsbrief - Hago

Blijf up-to-date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen, trends en innovaties die interessant voor jouw organisatie kunnen zijn.

Inschrijven
Deel dit artikel: