Unieke individuele aanpak
Dankzij de verhoging van de pensioenleeftijd stevenen we af op een tijdperk waarin vijf generaties actief zijn op de arbeidsmarkt. Vijf generaties met ieder hun eigen gewoonten, gebruiken, wensen en eisen. Ondertussen verandert ook de wereld om ons heen en ontwikkelt zich het digitale tijdperk in sneltreinvaart. Ontwikkelingen die jou voor een uitdaging stellen. Want hoe kom je tegemoet aan de wensen van zulke diverse doelgroepen en maak je tegelijk optimaal gebruik van digitale innovatie? Dienstverlening op persoonlijk niveau.

Aandacht voor beleving
Wij kiezen voor een op maat gemaakte, individuele aanpak van de schoonmaak, waarbij geluisterd wordt naar iedere afzonderlijke eindgebruiker. Deze unieke individuele aanpak is mogelijk dankzij onze bijzondere aandacht voor beleving en de toepassing van slimme, digitale tools. Ons doel is om die betekenis te geven aan facilitaire dienstverlening die de individuele eindgebruiker daaraan toekent. Zo is de jongste generatie gewend om meerdere devices ter beschikking te hebben om zijn werk uit te voeren en krijgt de facilitaire afdeling voor hem een waardevolle betekenis als die deze voorwaarde voor hem kan invullen. De oudste generatie hecht wellicht meer waarde aan de dagelijkse zichtbaarheid van een schoonmaker, omdat dat voor hem een teken is dat zijn werkgever investeert in het creëren van een prettige werkplek.

“Hago heeft goed gekeken wat er speelt in de markt, welke technische innovaties voor ons relevant zijn en wat wij eigenlijk echt nodig hebben om de schoonmaak naar een hoger plan te tillen”. Inkoopteam van de Persgroep

Koffie afspraak - Hago

Koffie?

Nieuwsgierig naar wat Hago Offices voor jouw organisatie kan betekenen? Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Contactgegevens

Resultaatgericht schoonmaken

Glanzend Resultaat
Resultaatgericht schoonmaken gaat uit van dagschoonmaak. Deze methode noemen wij ook wel 'Glanzend Resultaat'. Jouw wensen en behoeften stem je direct af met de schoonmaker. Door deze onderlinge afstemming is maatwerk mogelijk op persoonsniveau. En dat geeft direct resultaat in de klant- en medewerkerstevredenheid.

Slimme digitale tools
Om jouw wensen in één oogopslag inzichtelijk te maken, hebben wij een unieke tool ontwikkeld: de menukaart. Deze menukaart geeft de wensen per afdeling weer en vormt voor onze schoonmakers de basis van de in te zetten schoonmaakactiviteiten. En met de @lly app heb je 24/7 realtime inzicht in managementinformatie, schoongemaakte ruimten en gewerkte uren. 

Betekenis en beleving
Met Glanzend Resultaat introduceren wij een manier van schoonmaken die voor iedereen van betekenis is. Het doet iets met je: de kantoormedewerker die nu zelf invloed heeft op de schoonmaak. De facilitair manager die meer tevreden medewerkers heeft. En de schoonmaker die 's avonds weer met zijn of haar gezin kan eten. Een zichtbaar beter resultaat: van alle kanten goed bekeken.

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Koffie afspraak - Hago

Koffie?

Nieuwsgierig naar wat Hago Offices voor jouw organisatie kan betekenen? Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Contactgegevens
Schijf je in voor de nieuwsbrief - Hago

Blijf up-to-date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen, trends en innovaties die interessant voor jouw organisatie kunnen zijn.

Inschrijven
Deel dit artikel: