Hago is in 2017 gewaardeerd als beste schoonmaakbedrijf van Nederland. Dat is de uitkomst van het jaarlijkse onderzoek naar de beste zakelijke dienstverleners van Nederland door Management Team, de MT1000. Hago kwam in de categorie Schoonmaak (HR & facilitaire dienstverlening) als beste schoonmaakbedrijf uit de bus.

Het is vooral klantgerichtheid waarin Hago zich onderscheidt van andere schoonmaakbedrijven. Michel Möller, directeur Hago, ziet dit als een bevestiging van de strategische koers die Hago jaren geleden inzette: “We zijn, tegen alle marktwerking in, in 2008 begonnen met het segmenteren van onze dienstverlening. Dat heeft ons veel gebracht. Wij staan dicht bij onze klanten én de klanten van onze klanten. We spreken de taal van onze opdrachtgevers en weten wat hen drijft. Daar stemmen we vervolgens onze dienstverlening perfect op af. En met succes! Deze uitkomst is een mooie waardering voor duizenden Hago-collega’s die op talloze plekken zorgen voor een schoon Nederland. Het maakt ons met recht de schoonmakers van Nederland”.

Onderzoek 1000 beste dienstverleners
MT1000 is het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners in Nederland. Het onderzoek is uitgevoerd door Erasmus Centre for Business Innovation. Respondenten zijn gevraagd om bedrijven te beoordelen op drie inhoudelijke aspecten: klantgerichtheid, productleiderschap en de kwaliteit van de uitvoering. Ook is gevraagd om aan te geven hoe waarschijnlijk het is dat zij deze dienstverleners zouden aanbevelen en het bedrijf in eigen woorden te typeren.

Over Hago
Nederland is een mooi land. Een land dat het verdient om goed schoon gehouden te worden. Schone ziekenhuizen, schone treinen, een schoon vliegveld, schone kantoren, schone fabrieken, schone scholen en universiteiten. Daar zetten elke dag zo’n 10.000 Hago-medewerkers zich graag voor in. Zo zijn we uitgegroeid tot het veelzijdigste schoonmaakbedrijf van Nederland. Een schoonmaakbedrijf dat voor iedereen klaarstaat, op elke plaats en op elk moment.

Hago maakt onderdeel uit van Vebego International, dat in vier landen actief is op het gebied van schoonmaak, facilitaire dienstverlening en zorg-ondersteunende diensten.

Deel dit artikel: