"Al op mijn twaalfde zeemde ik mijn eigen ramen, terwijl andere kinderen met poppen speelden. Later had ik thuis voor iedere dag van de week een schoonmaakschema. Ik had alles vastgelegd. Dat veranderde toen ik kinderen kreeg, want tegen hun rotzooi valt niet op te poetsen. Toen de kinderen wat groter waren en ik meer tijd overhad, heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt: ik ging de schoonmaak in.

Voorwerkster
Eigenlijk heb ik maar heel kort echt gepoetst. Al vrij kort nadat ik bij Hago in dienst kwam, werd ik namelijk voorwerkster. Maar ik steek nog altijd mijn handen uit de mouwen hoor! Gewoon, omdat ik dat niet meer dan normaal vind. Ik ben pas tevreden als de klant tevreden is. Dus ik doe er alles aan om dat voor elkaar te krijgen. Bijna altijd met resultaat, want onze klanten waarderen het werk van mijn team echt. Ze zeggen vaak: ‘Het zou toch maar een zooitje zijn zonder jullie.’ Prachtig om te horen! Ik ben heel blij met mijn baan als voorwerkster. Wel zou ik het fijn vinden om binnen deze baan nog meer te leren. Daarom heb ik een cursus vloeronderhoud aangevraagd, zodat ik de vragen van mijn team over vloeronderhoud beter kan beantwoorden.

Schoonmaak is een wereldbaan! Ik kan zelf mijn tijd indelen, ben lekker onder de mensen en geen dag is hetzelfde. Ik kan het iedereen aanraden."

 

Monique Hartman - Schoonmaker van NL - Hago

Poetsfreak Monique

Naam: Monique Hartman Werkt bij: Hago Functie: voorwerkster Leeftijd: 47 Komt uit: Dinteloord Woont in: Roosendaal

Wil jij ook Nederland schoon-houden?

Bekijk dan snel onze vacatures en solliciteer!

Deel dit artikel: